Personalized training

Personalized training is iets anders dan personal training. Dit traject wordt gestart met een 12-rittenkaart voor personal trainingssessies van 45 minuten. Tevens is er een toelatingseis waarbij we je blessurerisico niveau bepalen. Er dient een bepaald aantal punten gehaald te worden om een personalized training abonnement te kunnen volgen. Dit alles om jou zo optimaal mogelijk te kunnen laten presteren en functioneren.

Je traint vervolgens in de gezamenlijke trainingszaal (shared room) wanneer het jou uitkomt en je maakt daarbij gebruik van de MyWelness app van FITPRO.

In deze app doorloop je je eigen individuele trainingsschema waarin al je oefeningen via een filmpje te zien zijn. De iPad wordt door FITPRO ter beschikking gesteld en er is veelal een personal trainer aanwezig om je te begeleiden en assisteren met jouw persoonlijke trainingsschema.

Shared room

Shared room - Algemene trainingszaal
Shared room - Algemene trainingszaal
Shared room - Algemene trainingszaal

Het is ook mogelijk om de app te gebruiken op je eigen mobile device. Hierdoor kun je ook het schema blijven volgen op een externe (vakantie) locatie!
De sfeer bij FITPRO wordt nauwlettend in de gaten gehouden en is persoonlijk, leuk, veilig, dynamisch en motiverend. We passen je schema elke 6 tot 10 weken aan, afhankelijk van je vooruitgang en aanwezigheid.

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk waarin minimaal 1 uur personal training per maand (of 2x 30 min) is inbegrepen. Uiteraard zijn er ook abonnementen met 2,4,6 of 8 uur personal training per maand mogelijk:

Memberships (3, 6 of 12 maanden)
Daluren: ma-vrij trainen tussen 11:00-16:00 en 1 uur PT per maand
Brons: onbeperkt trainen en 1 uur PT per maand
Silver: onbeperkt trainen en 2 uur PT per maand
Gold: onbeperkt trainen en 4 uur PT per maand
Platinum: onbeperkt trainen en 6 uur PT per maand
Diamond: onbeperkt trainen en 8 uur PT per maand

Meer weten?
Of wil je gewoon even langskomen voor een eerste indruk? Dat kan!


Vul je telefoonnummer in en wij bellen je terug.

Personalized Trainingen Fit Pro Institute Laren

Volg ons via:

btn_facebookbtn_twitterbtn_instagram