VOEDINGSTHERAPEUT

Gezondere voeding is de eerste start!

Persoonlijke begeleiding

Heb jij er ook genoeg van om steeds weer een dieet te volgen zonder blijvend resultaat? Wij helpen je graag om zonder strenge (crash)diëten fit, slank en gezond te blijven.  

In minimaal vier sessies begeleiden we je naar het vinden van een passend voedingspatroon. Of je nou gewicht wilt verliezen of van je opgeblazen buik, darm- of overgangsklachten af wilt, met een persoonlijk op maat gemaakt plan is alles mogelijk. Wij helpen je om balans te vinden in het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen en toch te kunnen genieten van lekker eten. Naast het verliezen van gewicht en het behouden hiervan, zal dit je ook helpen om je fitter en energieker te voelen. Het doel is om deze nieuwe levensstijl uiteindelijk zelf te kunnen volhouden.

Onze voedingstherapeut, Cornelie van Marle, helpt je om de voeding en levensstijl te kiezen die bij jouw lichaam past. Hierdoor zal je in balans zijn, ontwikkel je minder klachten en krijg je een gezond en sterk lichaam.

rooster hiit lessen

Dinsdag

07:00 - 07:45

Mixed HIIT (Total body les)

Dinsdag

19:15 - 20:00

Belly & Booty (Buik en billen)

Donderdag

07:00 - 07:45

Mixed HIIT (Total body les)

Donderdag

09:00 - 09:45

Belly & Booty (Buik en billen)

Donderdag

19:00 - 19:45

HIIT 4 Woman (Alleen voor vrouwen)

Donderdag

20:00 - 20:45

Next level (Zware krachtoefeningen)

Zaterdag

07:30 - 08:15

Mixed HIIT (Total body les)

Zaterdag

10:15 - 11:00

HIIT 4 Woman (Alleen voor vrouwen)

Zondag

08:45 - 09:45

Hour of Power (Inclusief 15min gratis lazy Sunday stretches)

ONZE WERKWIJZE

STAP 1

Wij starten met een oriënterend gesprek om te bepalen of je in aanmerking komt voor een PersonalFoodCoach traject.

STAP 2

In stap twee gaan wij volgens een speciaal FitPRO stappenplan te werken waarbij wij de volgende elementen behandelen.

 • Habit Loop
 • Motivatie
 • Stress Niveau
 • Haaranalyse
 • Rustmetabolisme
 • Vragenlijst
 • Lifestyle
STAP 3

In deze stap komen de volgende elementen aanbod

 • Tussentijdse metingen
 • Invullen formulieren
  Behaviour awareness worksheet – Eating habits questionnaire – Food journals, en meer!
 • Samen de ‘’habit-loop’’ achterhalen en vervangen voor gezondere gewoontes
Boek een proefles!

KLACHTEN

MET WELKE KLACHTEN KUNT U TERECHT?

 • Lifestyle
LEG ONS JE KLACHT UIT

MOGELIJKHEDEN

Trainingsduur
No items found.
ZAAL KEUZE
No items found.
RITTENKAARTEN
No items found.

KENNISMAKING

Kennismaken en direct aan de slag met jouw doelstellingen?
INTAKE SMALL GROUP HIIT
De verkorte intake bij FITPRO Institute voor de HIIT lessen duurt 60min. De HIIT lessen zijn vrij intensief waardoor we een aantal testen doen om je niveau te beoordelen. Denk hierbij aan een blessure risico analyse, kracht- en flexibiliteit testen en een vragenlijst. Hierna ben jij klaar voor start!

KENNISMAKING

Kennismaken en direct aan de slag met jouw doelstellingen?
Intake
De intake bij FITPRO Institute is zeer uitgebreid. Denk hierbij aan een blessure risico analyse, kracht- en flexibiliteit testen, vragenlijsten, doelstelling bepaling, fysiotherapeutisch onderzoek, voedingsanalyse en meer.

Testimonials

Saskia Thompson
Gastvrouw in de gezondheidszorg

Trainen op niveau en eindelijk 100% tevreden bij FITPRO. Veel persoonlijke aandacht met name op uitvoering van de oefeningen.

Jip van Putten
Vastgoedbeheerder

FITPRO institute, zoals de naam al zegt, is meer dan een sportschool. Dit was voor mij meteen al duidelijk vanaf het intake gesprek waarin uitgebreid jouw eigen wensen en doelen worden besproken. Gevolgd door een zeer professioneel team, heb ik hier een compleet verschillende manier van trainen ontdekt! Alles wordt elke training in de cloud genoteerd om zodoende de voortgang te screenen. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat ik niet alleen lichamelijk maar ook metaal vooruitgang bereik. Zeker een aanrader als je serieus aan bak wilt!

Maarten Rutgers
-

Bij vind je de perfecte combinatie van een goede Fysio en zeer professionele fitness- en kracht training. Twee jaar geleden heb ik tijdens een ski ongeluk mijn schouder gebroken. Ik ben direct tweemaal per week bij met fysiotherapie begonnen. Na korte tijd werd dit aangevuld met gerichte oefeningen met een personal trainer. Ik heb nu tot ca. 95% van mijn mobiliteit in de schouder weer terug en tennis en golf geeft geen enkele beperking meer. Een aanrader voor ieder die gemotiveerd is snel weer op het oude niveau te komen!

Wil Besseling
Profesional Golfer

FITPRO is voor mij de ultieme manier om fysiek in top conditie te komen maar misschien nog wel belangrijker, te blijven! Als topsporter is dit een van de belangrijkste onderdelen en fitpro is de hierin de beste hulp die ik kan wensen. Bij de trainingen in Laren, waar de professionele kennis van de trainers heel goed is, maar vooral ook als ik op reis ben voor toernooien is het belangrijk om mijn trainingen te blijven volgen om topfit te blijven. Dit wordt heel goed bijgehouden door de trainings app. Ik kan geen betere fysieke ondersteuning wensen dan

Shared Rooms

Private Room (trainingsruimte waar jij alleen sport met personal trainer)

Private Room

Massage Ruimte

Neem contact op.

Klaaskampen 19B in Laren
Tel: 035 5231713

RUIMTES

FITPRO

PERSOONLIJK SPORT ADVIES?

Neem dan direct contact met ons op!

CONTACT

OF

BOEK EEN PROEFLES