Fysiotherapie

Bewegen & Presteren

Persoonlijk advies nodig?

Blessure Preventie & Revalidatie

GEZONDE LIFESTYLE

Ons doel is simpel: we helpen mensen pijnvrij te worden én te blijven, beter te bewegen en beter te presteren. Bij FITPRO bieden wij een geïntegreerde benadering van (sport)fysiotherapie en revalidatie voor mensen die op zoek zijn naar het beste resultaat.

Of je nu geblesseerd bent, recent een operatie hebt gehad of simpelweg beter wilt voelen en optimaal wilt bewegen – FITPRO biedt kwaliteit met individuele aandacht tot in detail en gaat net een stapje verder.

Onze visie gaat uit van het principe dat het lichaam als eenheid functioneert. Om tot goede en blijvende resultaten te komen richten we ons niet alleen op het pijngebied. Dit is slechts symptoombestrijding en zal in veel gevallen niet tot optimaal of blijvend resultaat leiden.

Voorafgaand aan je trainingstraject nemen wij een uitgebreide intake af. Naast het bespreken van je doelstellingen en mogelijkheden, onderzoeken wij volgens wetenschappelijke methodes hoe je beweegt en functioneert. Dit is noodzakelijk om het beste programma te ontwikkelen voor jouw specifieke doelen zonder blessures op te lopen.

Sportfysiotherapie

Bewegen & Functioneren

Ons doel is simpel: we helpen mensen pijnvrij te worden én te blijven, beter te bewegen en beter te presteren. Bij FITPRO bieden wij een geïntegreerde benadering van (sport)fysiotherapie en revalidatie voor mensen die op zoek zijn naar het beste resultaat.

Meer informatie

Echografie

Preventie & Diagnose

Voor het maken van een echo bestaan geen contra-indicaties. Zelfs mensen met een pacemaker, implantaten of zwangere vrouwen zijn zonder problemen te scannen. Dit in tegenstelling tot andere beeldvormende technieken. Met echografie kun je veel zaken in kaart brengen, waaronder:

Meer informatie

Testimonials

Jeroen Lampe
Innovatiestrateeg & Ondernemer

Als je dit leest, overweeg je Personal Training te gaan doen. Vanuit al mijn ervaring zeg ik: doe een intake en overtuig jezelf. De dames en mannen van FITPRO zijn echte professionals die met een persoonlijke touch doordacht aan je lange termijn gezondheid werken.

Jennifer Kors
Director HR Grand Vision

Bij FITPRO train je met zeer professionele en leuke trainers die veel verstand van het lichaam hebben. Ze begeleiden je heel effectief bij je eigen trainingsprogramma en acteren direct als oefeningen net even te makkelijk of te licht zijn. Dat geeft voldoening maar heeft ook echt effect. Ik voel me fitter en sterker, maar belangrijker nog: ik ga er met veel plezier heen!

Bart Veldkamp
Ondernemer

De oprichters Niels en Jasper zijn vakidioten en doen alles met passie. FITPRO Institute is alles waar ze voor staan en dat is kwaliteit. Deze unieke locatie biedt je het beste van het beste op het gebied van personal training in het Gooi. Ik ben trots!

Jip van Putten
Vastgoedbeheerder

FITPRO institute, zoals de naam al zegt, is meer dan een sportschool. Dit was voor mij meteen al duidelijk vanaf het intake gesprek waarin uitgebreid jouw eigen wensen en doelen worden besproken. Gevolgd door een zeer professioneel team, heb ik hier een compleet verschillende manier van trainen ontdekt! Alles wordt elke training in de cloud genoteerd om zodoende de voortgang te screenen. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat ik niet alleen lichamelijk maar ook metaal vooruitgang bereik. Zeker een aanrader als je serieus aan bak wilt!

Shared Rooms

Private Room (trainingsruimte waar jij alleen sport met personal trainer)

Private Room

Massage Ruimte

Neem contact op.

Klaaskampen 19B in Laren
Tel: 035 5231713

RUIMTES

FITPRO

PERSOONLIJK SPORT ADVIES?

Neem dan direct contact met ons op!

CONTACT

OF

BOEK EEN PROEFLES