GEZONDE LIFESTYLE

Een gezonde lifestyle staat voor een kwalitatief goed leven. Denk aan het creeren van een goed trainingsritme, beter slapen, fitter leiding geven, vrij blijven van blessures, minder gestresst door het leven gaan en het veranderen van je eetpatroon. Wij helpen jou om deze doelstellingen te realiseren. Dat is personal health.

Sportmassage

Herstel & Ontspanning

Ontwikkeld om sportgerelateerde klachten te verminderen, herstellend en helpt verminderen van spanning en melkzuur in de spieren. Bloed en zuurstof zullen hierdoor de spieren helpen herstellen.

Meer informatie

VOEDINGSTHERAPEUT

Gezondere voeding is de eerste start!

Onze voedingsexperts helpen mensen bij het veranderen van hun voedingspatroon en leefstijl. Een dieet volgen met resultaat! Met meer dan 10 jaar ervaring waarbij coaching een hele belangrijke plaats inneemt.

Meer informatie

Testimonials

Rolf Bixner
Knieoperatie & Slijtage

Na een knieoperatie en beginnende slijtage in de heup kreeg ik problemen bij skiën en tennissen. Ik ben daarom van trainen in een groep overgestapt naar personal training in de private room bij FITPRO. Op mijn situatie toegesneden trainingprogramma’s en aandacht op de juiste uitvoering van de diverse oefeningen zijn cruciaal geweest bij het herstel en op pijl houden van mijn fysieke fitheid. Ik ben nu weer in staat om zonder problemen en pijn pistes naar beneden te carven en twee keer per week te tennissen. Super!

Bart Veldkamp
Ondernemer

De oprichters Niels en Jasper zijn vakidioten en doen alles met passie. FITPRO Institute is alles waar ze voor staan en dat is kwaliteit. Deze unieke locatie biedt je het beste van het beste op het gebied van personal training in het Gooi. Ik ben trots!

Maarten Rutgers
-

Bij vind je de perfecte combinatie van een goede Fysio en zeer professionele fitness- en kracht training. Twee jaar geleden heb ik tijdens een ski ongeluk mijn schouder gebroken. Ik ben direct tweemaal per week bij met fysiotherapie begonnen. Na korte tijd werd dit aangevuld met gerichte oefeningen met een personal trainer. Ik heb nu tot ca. 95% van mijn mobiliteit in de schouder weer terug en tennis en golf geeft geen enkele beperking meer. Een aanrader voor ieder die gemotiveerd is snel weer op het oude niveau te komen!

Saskia Thompson
Gastvrouw in de gezondheidszorg

Trainen op niveau en eindelijk 100% tevreden bij FITPRO. Veel persoonlijke aandacht met name op uitvoering van de oefeningen.

Shared Rooms

Private Room (trainingsruimte waar jij alleen sport met personal trainer)

Private Room

Massage Ruimte

Neem contact op.

Klaaskampen 19B in Laren
Tel: 035 5231713

RUIMTES

FITPRO

PERSOONLIJK SPORT ADVIES?

Neem dan direct contact met ons op!

CONTACT

OF

BOEK EEN PROEFLES